Инструкции за транспортиране За успешно възстановяване на данни от вашите устройства, от решаващо значение е носителите да бъдат доставени в офиса ни без допълнителни щети, причинени от лошото отношение по време на транспортиране! Поради това е важно да се следват няколко съвета за правилното опаковане и изпращане. Ако сте запазили опаковката от закупуването на вашето устройство е най добре да използвате нея. Ако не я пазите или нямате такава, изключително важно да опаковате правилно вашето устройство/а!

Ето няколко съвета:

 1. Всички медиитрябва да бъдат опаковани в антистатични торбички. CD, DVD и флопи носители могат да бъдат в съответните им пластмасови опаковки.
  Инструкции за транспортиране 1
 2. Пластмасова опаковка за твърд диск може да замени антистатична торбичка. Такъв пакет следва да бъде допълнително сложен в картонена кутия със стиропор или дунапрен.
 3. Външната обвивка на опаковките трябва да са направени от твърд материал.
  Инструкции за транспортиране 2
 4. Цялото вътрешно пространство трябва да бъдат запълнено със стиропор или дунапрен.Можете също така да използвате и балонни обвивки.
 5. Устройството трябва да бъде поставено така че да не може да се движи свободно във вътрешността на кутията. Поставете го в средата на кутията така че да е покрито със защитен материал от всичките шест страни.
  Инструкции за транспортиране 3
 6. Не е необходимо да изпратите всички кабели и принадлежности, освен в случаите когато става дума за външни устройства(NAS, външни дискове и т.н. …).
 7. Опаковайте външно пакета с тиксо

DataRecoveryBG не носи отговорност за вреди, настъпили по време на транспорта.

Информирайте ни предварително за изпратени пакетни на нашия телефон +359888981448. Попълнете нашата онлайн бланка и формуляра за диагностика. Ако не сте сигурни какво да направите, не се колебайте да ни се обадите или се свържете с нас на електронната ни поща support@datarecovery.bg.